Pla d'Internacionalització CV | DISSENYEM LA TEVA ESTRATÈGIA
21552
page-template-default,page,page-id-21552,page-child,parent-pageid-21546,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

DISSENYEM LA TEVA ESTRATÈGIA

T'ajudem a avançar i créixer en els mercats exteriors.
COMENÇA A EXPORTAR

 

Programa gratuït integrat per diversos mòduls desenvolupat en col·laboració amb els ajuntaments per a apropar el assesorament i la formació per a l’inici de l’exportació als distints municipis de la Comunitat Valenciana.

XPANDE DIGITAL

 

Programa de consultoria personalitzada que facilita el disseny i desenrotllament d’un pla d’internacionalització sostenible en un mercat exterior concret, per a pimes que s’inicien en l’exportació.

Més informació Xpande Digital:

Tutories IVACE

 

Programa de consultoria especialitzada centrada en matèries com la iniciació a l’exportació, la revisió de l’estratègia d’internacionalització, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional, el màrqueting digital internacional, les estratègies de marca i comunicació, l’expansió internacional de start-ups i el finançament internacional.

ICEX NEXT

 

Professionals especialitzats t’assessoren en el disseny i la posada en marxa de l’estratègia adequada d’internacionalització i consolidació en l’exterior.