Pla d'Internacionalització CV | WEBINARIOS GLOBAL
22358
page-template-default,page,page-id-22358,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

WEBINARIOS GLOBAL

T'ajudem a formar-te en temes d'internacionalització
APOSTEM, MES QUE MAI, PER LA TEUA FORMACIÓ

IVACE Internacional i les Cambres de Comerç, en col·laboració amb ICEX, continuem treballant junts i unint els nostres esforços per a oferir a les empreses tota la informació necessària per al seu procés d’internacionalització i fer arribar el nostre suport a tots els racons de la Comunitat Valenciana. I més encara en un escenari creat per la pandèmia provocada pel Covid-19.

 

Per això, posem a la teua disposició tota una bateria de seminaris online gratuïts sobre temes molt diversos en els quals intervenen persones amb experiència i coneixement del comerç internacional.

 

En l’escenari de canvis i incertesa que ha provocat la crisi del Covid-19, és imprescindible comptar amb informació fiable i actualitzada sobre l’evolució dels mercats, amb les claus de com cada sector ha d’adaptar-se per a mantindre el seu negoci. Les empreses que més ràpid s’adapten per a respondre a les demandes del mercat internacional són aquelles que resistiran millor i podran aprofitar les oportunitats.

¿T'interessa formar-te? Consulta ací la programació.

PROPERS ESDEVENIMENTS

Estos son los próximos eventos que tenemos preparados para tí